Cursussen

FIT TO THE BEAT

Vrolijke ritmes, wisselende muziekstijlen en tempo's... Een combinatie van dans en fitness, met eenvoudige en leuke dansmoves.

Deze opvolger van onze ZUMBA-lessen garandeert je een goed humeur en een topfitte conditie!


Dinsdag 19 uur, vanaf 23 januari 2024


- 10 beurtenkaart: € 75 (2 volle kaarten = € 5 korting)

- losse beurt:        € 9

Dinsdag 20.15 uur, vanaf 23 januari 2024

Open niveau: beginners / (half) gevorderden


Je mag eenmaal een les vrijblijvend meedoen.

Daarna werken we met een 10 beurtenkaart (€ 65,

2 volle kaarten = € 5 korting)

SOLO FUN DANCE

We dansen korte choreo's in groep, volgens het principe van lijndans. Het niveau is geschikt voor zowel beginners als (half)gevorderden. De muziekstijlen variëren, we garanderen je elke les toffe muziek.

Solo Fun Dance is je wekelijkse portie ontspanning en plezier!

Dinsdag 20 uur, vanaf 9 januari 2024

Open niveau: beginners / (half) gevorderden


Lesgeld januari-eind mei 2024: € 157,50

BUIKDANS


Leer buikdansen in een ontspannen sfeer en met veel persoonlijke aandacht. Iedereen is welkom, zowel beginners als gevorderden die hun techniek willen bijschaven. 

Elegant en verfijnd, de perfecte manier om je souplesse en zelfzekerheid te verbeteren!Gegevens van dansers worden door Studio Dance?Fun! vzw maximaal 5 jaar bewaard, louter voor administratieve doeleinden (verzekering, contact opnemen bij annulering lessen…) en om dansers op de hoogte te brengen van nieuwe cursussen. Gegevens worden NIET doorgegeven aan derden (verenigingen, dansinstellingen andere dan Danssport Vlaanderen vzw, eigen en andere lesgevers) voor commerciële noch andere doeleinden. Wie geen les meer volgt en uit onze bestanden geschrapt wenst te worden, kan dit op eenvoudig schriftelijk verzoek (bv. via e-mail) aanvragen.